ALISA-VANHEMPIEN NETTIVALMENNUS

Pohditko kuinka sairautesi vaikuttaa lapseesi?
Mietitkö kuinka voisit tukea lastasi muuttuneessa tilanteessa?
Mietitkö kuinka puhua lapsesi kanssa sairaudesta?
Haluaisitko saada tietoa palvelujärjestelmästä?
Haluaisitko vaihtaa ajatuksia asiasta muiden sairastuneiden kanssa?
Haluaisitko kuulla miten muissa perheissä lasten kanssa on toimittu?

ALISA-vanhempien nettivalmennuksessa saat tietoa eri teemoista liittyen vanhemmuuteen ja sairastumiseen. Tietoa saat sekä ammattilaisilta että kokemuspuhujalta, joka on itse kokenut sairastumisen ja pohtinut sen vaikutuksia vanhemmuuteen. Teemoina on sairastumisen vaikutus perheeseen ja lapseen, lapsen erilaiset tavat reagoida, miten puhua lapselle sairaudesta, ikätasoisuus käytännössä, tunteista puhuminen ja lapsen tunneilmaisun tukeminen sekä palveluverkostoon tutustuminen. Asiantuntijat ja kokemuspuhuja tuovat valmennukseen erilaisia näkökulmia ja jokainen osallistuja saa mahdollisuuden pohtia niitä suhteessa omaan itseen ja omaan perheeseen, yksin annettujen tehtävien kautta, yhdessä projektissamme perhetoiminnasta vastaavan Anne Korppisen kanssa sekä muiden valmennukseen osallistuvien kanssa keskustelupalstalla.

Valmennus on tarkoitettu sairastuneille vanhemmille ja heidän puolisoilleen, joko yhdessä tai erikseen. Vanhemman sairaus voi olla somaattinen tai psyykkinen, vamma tai muu terveyteen liittyvä haaste. Sairaudesta ei tarvitse olla diagnoosia.

ALISA-vanhempien nettivalmennus

Valmennus on käynnissä 4.11. - 9.12.

Vapaaehtoinen aloitustapaaminen lauantaina 2.11. klo 12-15. Joensuussa omaishoitajien olohuoneessa osoitteessa Kirkkokatu 16 c 34.

Saat viikoittain sähköpostiisi linkin asiantuntijamateriaaliin ja viikon tehtävään.
Valmennuksen alkaessa saat linkin keskustelupalstalle, joka on suljettu ja vain tähän valmennukseen osallistuvien käytössä. Keskustelupalstalla sinulla on mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden osallistujien kanssa. Valmennuksen aikana on myös mahdollsuus yksilötukeen.


Tarvitset osallistumiseen tietokoneen tai älypuhelimen ja toimivan nettiyhteyden.

Nettivalmennus on osallistujille ilmainen.

Ilmoittautuminen 28.10. mennessä.

Ota yhteyttä alta, kysy lisää tai ilmoittaudu Annelle:

p. 0400 356 656

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä. Me kuuntelemme, tarjoamme sinulle keskusteluapua ja vertaistukea.

*pakollinen kenttä

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry