Aamupalakoulutukset ammattilaisille

Järjestämme lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevien ammattilaisten toiveesta vuonna 2020 kolme samansisältöistä aamupalakoulutusta nuorten hoivaajien ja heidän perheidensä tukemiseen.

Haluamme jakaa projektin kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana oppimaamme siitä millainen lapsen ja nuoren kokemusmaailma on kun vanhempi sairastaa vakavasti sekä millaisia avun- ja tuentarpeita heillä on. Kerromme myös siitä millaista apua ja tukea heidän sairastavat vanhempansa kaipaavat tukeakseen lapsiaan arjessa parhaalla mahdollisella tavalla. Tilaisuuksissa luodaan myös tilannekuvaa siitä kuinka perheitä ja perheenjäseniä Pohjois-Karjalassa tällä hetkellä tuetaan silloin kun perhettä kohtaa vanhemman vakava sairaus. Arvioimme tutkimustiedon, perheiden kokemusten ja sote- ammattilaisten haastatteluiden valossa sitä kuinka tarjolla oleva tuki ja toimintamallit vastaavat perheiden ja perheidenjäsenten tarpeita. Puheenvuorojen keskiössä ovat ALISAn toiminnassa olleiden lasten, nuorten ja sairastuneiden vanhempien aidot kokemukset.

Vuoden 2020 viimeinen aamupalakoulutus järjestetään

Ke 9.9.

Aika: Klo 9-11.30
Paikka: Koulutus järjestetään Teams-sovelluksella, linkin koulutukseen saat ilmoittautumisen jälkeen

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä. Ilmoittautuminen viikkoa ennen tilaisuutta.

Aamupalakoulutusten lisäksi järjestämme valtakunnallisella omaishoitajien viikolla keskiviikkona 25.11. ALISA-kehittämistyön päätösseminaarin. Seminaarissa julkistetaan projektin kolmevuotisen kehittämistyön aikana tuotettu uusi tieto, toimintamallit ja työkalut. Seminaari pidetään tilanteen salliessa Joensuussa keskussairaalan M-talon auditoriossa, josta on striimausmahdollisuus ympäri maakuntaa.

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry