ALISA on toiminut vuosina 2017-2020 Pohjois-Karjalassa perheiden sekä lasten ja nuorten tukena, kun perhettä on kohdannut vanhemman tai muun perheenjäsenen vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus, vammautuminen tai muu terveydentilaan liittyvä haaste.

ALISA on kehittänyt, järjestänyt ja juurruttanut Pohjois-Karjalaan tukitoimintaa lapsille ja nuorille, joiden vanhempi on vakavasti sairastunut tai käyttää päihteitä. ALISA on tarjonnut myös ennaltaehkäisevää tukea lapsiperheille, ja tukenut sairauden kuormittamaa vanhemmuutta.

Vuoden 2020 lopussa ALISA:n toiminta muuttui siten, että rahoitus perheiden suoraan tukemiseen päättyi. Jatkamme toimintaa vuoden 2021 aikana siten, että kehitämme yhdessä sote-palveluiden kanssa erilaisia käytännön tuen keinoja perheille, kun vanhempi sairastuu.

Löydät tältä sivustolta ALISAn kokoamaa tietoa vanhemmille, nuorille ja ammattilaisille. Löydät eri osiot yläpalkin Tietoa sinulle -osiosta.

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry