LAPSEN PARHAAKSI. YHDESSÄ.

Tuotamme tälle sivulle hankkeen loppupuolella tietoa ja työkaluja, jotka voivat auttaa sinua työssäsi kun kohtaat perheitä, joissa vanhempi on sairastunut vakavasti, vammautunut tai hänellä on muu terveydellinen haaste, joka voi vaikuttaa perheen lasten kehitykseen ja hyvinvointiin. Tuotamme sinulle myös tietoa nuorista hoivaajista, joka voi auttaa sinua katsomaan ja ymmärtämään perheen tilannetta lapsen tai nuoren näkökulmasta.

Voit jo nyt tutustua siihen millaista tukea ALISA tarjoaa näille perheille, nuorille ja nuorille aikuisille, ja vinkata toiminnasta asiakkaillesi.

Sinun kannattaa ehdottomasti tutustua blogiteksteihimme, joissa käsittelemme eri näkökulmista miksi nuorten hoivaajien ja heidän perheidensä tukeminen on niin tärkeää. Lisää tietoa nuorista hoivaajista löydät myös täältä ja voit lukea nuoren hoivaajan tarinan.

Voit myös ilmoittautua meidän järjestämiin aamupalaseminaareihin, joissa jaamme tietoa ja kokemuksia kohderyhmän kanssa tehdystä työstä. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen tästä.

Järjestämme syksyllä 2020 myös ALISA-luentosarjan, joka on tarkoitettu sekä sairastuneille vanhemmille että vanhempia kohtaaville ammattilaisille lapsen tukemisesta, kun vanhempi sairastaa. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen tästä.

Hankkeemme loppuseminaari pidetään 25.11. Tästä tiedotamme myöhemmin tarkemmin.

Ole kuulolla ja ota meihin yhteyttä!

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry