Me

Työskentelemme Joensuun seudun omaishoitajat ry:ssä ja tavoitteenamme on ALISAn myötä tehdä Pohjois-Karjalasta ensimmäinen maakunta, jossa sairauden kohdatessa koko perhe saa tarvitsemansa avun ja tuen. Teemme työtä suurella sydämellä ja ilolla, olemme asiantuntevia ja kaiken lisäksi vielä ihan mukavia ihmisiä.

Emmi Halonen

ALISA:ssa Lasten- ja nuortentoiminnan ohjaajana toimiva Emmi on asiakastyön ja ohjauksen ammattilainen, joka on toiminut lapsiperheiden parissa järjestötasolla, yksityisellä sekä kunnallisella puolella. Hän on helpostilähestyttävä ja innostava kanssakulkija, joka on tasavertainen kohtaamiensa ihmisten kanssa. Pienen lapsen äitinä Emmille on tuttua arjen monimuotoisuus onnistumisineen ja haasteineen ja hänen on helppoa ymmärtää erilaisia elämäntilanteita.

Koulutukseltaan Emmi on sosionomi, erityisryhmien liikunnanohjaaja sekä koulutettu hieroja. Emmi on toiminut varhaiskasvatuksen opettajana useamman vuoden ajan. Hänellä on myös kokemusta telinevoimistelun ja satujumpan ohjaamisesta. Nuorempana omaa tietä etsiessään hän kävi myös talouskoulun! Vapaa-ajallaan Emmi liikkuu monipuolisesti niin crossfitin, joogan kuin retkeilynkin merkeissä. Emmi tykkää myös rauhoittua mökillään luonnon keskellä.

ALISA-toiminnassa Emmi toimii lasten ja nuorten kanssa yksilöohjaajana. Tämän lisäksi hän järjestää heille lasten- ja nuorten päiviä & leirejä. Emmi haluaa olla mukana kehittämässä ennaltaehkäiseviä palveluita nuorille hoivaajille. Emmi toivoo voivansa innostaa lapsia ja nuoria löytämään itsestään voimavaroja ja vahvuuksia. Emmin kanssa lapsi ja nuori saa olla oma itsensä.

Voit ottaa Emmiin yhteyttä soittamalla / tekstiviestillä / whatsappissa: 040 687 7235
tai sähköpostitse


Katja Vanttaja

ALISA:ssa perhetoiminnan vastaavana toimiva Katja on monessa liemessä keitetty monitoiminainen, joka on toiminut työuransa aikana lasten, nuorten ja perheiden parissa niin järjestöpuolella kuin erikoissairaanhoidossa aina yrittäjyyteen asti. Katjan ajatuksena on löytää jokaisesta ihmisestä heidän vahvuutensa ja voimavaransa. Lapsiperhearjen ilot ja haasteet ovat Katjalle myös tuttuja. Vertaistuki ja asioiden jakaminen ystävien kesken on hänelle tärkeää. Katja on kiitollinen aina, kun joku pystyy auttamaan arkikiireiden keskellä.

Koulutukseltaan Katja on sairaanhoitaja, yhteisömuusikko, kokemuskouluttaja sekä reikihoitaja. Näiden lisäksi Katja on yrittäjä, säveltäjä-pianisti ja laulaja-lauluntekijä. Hänen musiikissaan kuuluu elämän pohdiskelu sen eri syvyyksineen. Vapaa-ajalla Katja tykkää liikkua monipuolisesti, tehdä maittavaa ruokaa läheisten kanssa sekä taiteilla musiikin lisäksi myös maalaamisen parissa.

ALISA-toiminnassa Katja haluaa olla mukana kehittämässä nuorten hoivaajien perheiden tukemista. Katjan työnkuvaan kuuluu tiedon jakamisen lisäksi perheiden parissa puuhaaminen jutteluhetkien ja tapahtumien järjestämisen merkeissä. Katja keskustelee mielellään vanhempien kanssa lapsista ja vanhemmuudesta. Hän haluaa auttaa perheitä löytämään iloa, valoa ja kiitollisuuden aiheita haasteiden keskellä!

Voit ottaa Katjaan yhteyttä soittamalla / tekstiviestillä / whatsappissa: 040 6885385
tai sähköpostitseYHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  040 688 5385
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry